Monday, December 11, 2017
 vagta2011
 
 
 
A köszönetemet szeretném ezúton kifejezésre juttatni, cégem az InterAmg Produkció Kft.a Széchenyi Vágta szervezője nevében mind a 15 benevezőnek és megköszönöm a nem éppen ideális pályán teljesitett fantasztikus eredményt és a vele járó sikert a nyerteseknek.
Mind a 15 lovasnak elismerés a sportszerű magatartásukért a nehéz pálya körülmények miatt.
Örülünk, hogy egy kis "Hölgy" is volt a nyertesek között és annak, hogy a tavalyi Széchenyi Vágta nyertes lovának, "Gólyaláb"-nak a testvére, Glóbusz lett az első Lendvay Róbert irányitásával, aki mögött ugyanaz a team áll, aki tavaly Gólyaláb mögött volt. Azt kivánom viszont, hogy Glóbusz jobban fusson Budapesten, mint ahogy ezt tavaly testvére tette. Pedig agyon-vissza ápoltuk, becézgettük ,szerettük és biztattuk azt a lovacskát . Végül még hadd emlékezzek meg egy furcsa "Külön Dij" -unkról, A "Legutólsónak Befutott Lovacskának járó Dij" a hidegségi Szent András Panzió és Fogadó ajánlása, mely egy 2 személyes wellness hétvége. Ezt a dijat az Ágfalvi Lovas Club Misi nevű lovasa és lova kapta, azaz a mi kis Misikénk aki viszont olyan "csikósbemutatót" tartott lovasával Nagy Balázzsal az eső áztatta pályán, hogy csak ámuldoztunk.
 
Fotók a galériában megtekinthetők!
 
 
 vagta dij
 
 
 
Tehát dijasaink:
 
I. dij: Lendvai Róbert Glóbusz nevű lovával, hazavihette Gróf Széchenyi Mihály 150.000,-Ft-os pénzdiját és kupáját ill a Nagycenki Ipartestület Különdiját és GYMS Megyei Lovasszövetség a megye legyorsabb lovának járó diját, melyet Makay Tamás a Megyei Lovasszövetség elnöke adott át.
 
 
II.dij: Németh Gábor Próféta nevű lovával, övé lett a 100.000,-Ft-os Nyugat Magyarországi Egyetem dija és kupája, melyet Prof.Dr. Faragó Sándor, az egyetem rektora adott át.
 
 
III. dij Barbora Zsilikova-é lett Bonaqua nevű lovával, ez Nagycenk dija mely sajnálatos módon csak a kupa volt. De örültünk a nagyon fiatal kis hölgy kitűnő eredményének és elismerésünk a nagyon jó eredményért!
 
 
Anday Marietta a Széchenyi Vágta szervezője